Tekoälyllä huippuasiantuntijaksi – heti!

Talouden perusteiden ja tilinpäätösanalyysien oppimateriaalit / koulutukset + työkalut samassa paketissa. Kouluttajana Taloustieteen tohtori Pekka Aho.

TALOUSKURSSIT

TALOUSKURSSIT

Opi analysoimaan ja ennustamaan käytännönläheisillä kursseilla. Koulutus sisältää tarpeelliset ohjelmistot. Järjestämme kurssit yhteistyössä Yritysakatemian kanssa.

OPI TYÖN OHESSA

OPI TYÖN OHESSA

Ohjelmistojemme mukana tulevien pikakurssien avulla opit nopeasti työn ohessa. Jatkossa parhaiten menestyvät ne, joilla on parhaat tekoälytyökalut.

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

Lataa ohjelmistojemme ilmaisia ohjekirjoja. Opi esimerkiksi miten kannattaa budjetoida, miten tulkitaan tuloslaskelmaa ja tasetta tai miten lasket yrityksen arvon.

Kurssit

Kurssit yhteistyössä Yritysakatemian kanssa. Aikaisempien kurssien osallistujat voivat hankkia uuden Graafisen Tunnusluku- ja kassakriisianalyysi – ohjelmiston hintaan 80 e +alv.

Älykäs tilinpäätösanalyysi – Miten tunnistan kriisiyrityksen ennen muita (1pv)

+ Graafinen Tunnusluku- ja kassakriisianalyysi- ohjelmisto (katso video)

Taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut yritys aiheuttaa tappioita kaikille sidosryhmille – omistajille/sijoittajille, luotonantajille, tavaratoimittajille/yhteistyökumppaneille ja myös työntekijöille ja verottajalle. Jos havaitset kriisiytymisen ennen muita, niin ehdit ehkä pelastaa omat saatavasi/sijoituksesi ennen yrityksen maksukyvyttömyyttä. Aina kannattaa tutkia etukäteen taloudellisten panostusten riskit. Sijoittajaguru Warren Buffett sanoi yksinkertaistaen, että sijoitustoiminnassa tarvitaan vain kahta sääntöä. Sääntö1: Älä koskaan menetä rahaa. Sääntö 2: Älä koskaan unohda sääntöä 1.

Koulutuksessa analysoimme todellisten yritysten tilinpäätöksiä (koulutusaineistossa on noin sadan yrityksen tilinpäätökset) P- Analyzer Graafinen Tunnusluku – Arvo – Kassakriisinalyysiohjelmistolla, jonka saat henkilökohtaiseen käyttöösi koulutuksen jälkeen. Koulutuksen tarkka kuvaus.

Tarkemmat tiedot järjestäjästä, ajankohdasta ja ilmoittautuminen yhteistyökumppanimme Yritysakatemian sivuilla:

Hinta

590€ + alv. Sisältää Graafinen Tunnusluku- ja kassakriisi- ohjelmiston (arvo 240€).

Toteutukset

22.3.2018, 12.6.2018

Miten tulkitsen tasetta ja luen tuloslaskelmaa? (1pv)

+ Graafinen Tunnusluku- ja kassakriisianalyysi- ohjelmisto (katso video)

Koulutuksessa opit uusia näkökulmia yrityksen taloudellisen tilanteen arviointiin. Kykenet nopeasti erottamaan ”terveet” yritykset ”sairaista” ja osaat tehdä viiden minuutin pika-analyysin yrityksen tilanteesta. Harjoittelemme todellisten yritysten tilinpäätöksillä sekä keskustelemme yhdessä. Koulutuksen jälkeen sovellat oppimaasi käyttämällä P- Analyzer Graafinen Tunnusluku- ja kassakriisianalyysi -ohjelmistoa, joka jaetaan aineiston liitteenä (katso video).

Tarkemmat tiedot järjestäjästä, ajankohdasta ja ilmoittautuminen yhteistyökumppanimme Yritysakatemian sivuilla:

Hinta

590€ + alv. Sisältää Graafinen Tunnusluku- ja kassakriisi- ohjelmiston (arvo 240€).

Toteutukset

17.4.2018

Talouden perusteet (2pv)

+ Työkalupakki Plus -ohjelmisto

Tulosvastuullisissa tehtävissä työskenteleville esimiehille ja asiantuntijoille talouden ymmärtäminen on elintärkeää. Voit helpottaa työtäsi, kun voit luottaa omaan talouden tuntemukseesi esimies- ja asiantuntijataitojesi ohella. Kurssilla opit perusasiat yritystaloudesta, tulkitsemaan talouden tunnuslukuja ja ymmärtämään taloussanastoa. Lisäksi ymmärrät, mitä yrityksen tärkeimmät raportit kertovat ja mitä niistä tulisi nähdä. Kaikki se mitä jokaisen esimiehen ja asiantuntijan tulee tietää taloudesta. Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot järjestäjästä, ajankohdasta ja ilmoittautuminen yhteistyökumppanimme Yritysakatemian sivuilla:

Hinta

1250€ + alv. Sisältää Talouden Excel työkalupakki Plus -ohjelmiston (arvo 610€).

Toteutukset

24.-25.5.2018

Opi työn ohessa

Opi talousasiat nopeasti omalla ajallasi kattavien itseopiskelukurssiemme avulla. Lataa ilmaisia oppimateriaalejamme:

Tilinpäätöksen pikalukuohje

Lyhyt ohje, mitä rivejä tuloslaskelmalta ja taseesta
kannattaa lukea ja miten niitä tulisi arvioida.

LATAA

Tilinpäätösanalyysit

Pikakurssi tilinpäätösanalyysien tekemiseen P-Analyzerillä.

LATAA

Tekoälyohje

Lyhyt pikaohje tekoälyennusteisiin. Case-esimerkkinä tekoälyennusteiden tekemisestä Suomen Kotikylmiö.

LATAA

Kassabudjetointi

Pikakurssi kassabudjetointiin. Tarkka kuvaus rullaavasta kassabudjetoinnista.

LATAA

PPA-tulosbudjetointi

PPA-tulosbudjetoinnin (Profit Pattern Analysis) pikakurssi. Nerokkaan yksinkertainen vuositason tulosbudjetointijärjestelmä.

LATAA

Konsernitilinpäätös

Käsikirja, jossa malliratkaisut ja esimerkkikonsernin tilinpäätös sisältäen kaikki tyypilliset eliminointiviennit.

LATAA

P-Analyzer Sudoku -peliohjelma

Oppiminen voi olla hauskaa! P-Analyzer Sudoku -pelissä voit generoida automaattisesti rajattomasti uusia sudokuja. Vaikeusasteen voi määritellä itse (helppoja, vaikeita yksiselitteisesti ratkeavia ja supervaikeita).

LATAA

Pikaohjeet & mallianalyysit

Lataa ilmaisia oppaitamme ja opi talousasiat nopeasti omalla ajallasi. Jos hankit ohjelmiston, löydät sen sisältä kaikki keskeiset käyttö- ja tulkintaohjeet ja saat tätäkin laajemmat itseopiskelukurssit.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.