Uusi SBB Share Valuation – tee arvonmääritys parissa minuutissa ja ehdi ostaa/myydä ennen muita

 Aihe: P-Analyzer, Pörssianalyysit, Tuotearviot

Nopeat syövät hitaat!
Yrityksen tulosnäkymiin vaikuttavat tiedotteet ja uutiset heijastuvat hyvin nopeasti pörssikurssiin. Varsinkin suursijoittajat omilla työkaluillaan voivat reagoida nopeasti uuteen tilanteeseen.

Nyt sinullakin on mahdollisuus nopeaan ja tarkkaan ennustamiseen SBB Share Valuation- ohjelmistolla. Ohjelmisto ennustaa osakkeen arvon annetun EPS (Earnings Per Share)- ennusteen pohjalta.

Pörssikurssit muuttuvat hämmästyttävän tarkasti jokaisen tiedotteen/osavuosikatsauksen jälkeen vastaamaan tunnettujen ennusteyhtiöiden antamia konsensusennusteita. Suurissa yrityksissä EPS on aina varsin hyvä mittari kannattavuudelle. Pienissä yhtiöissä osavuosikatsauksen mukainen EPS voi vaihdella paljonkin, jos katsauskaudelle osuu yksittäinen iso kannattava tai tappiollinen toimitus.

Tuottoisaa osakesijoittamista voi tehdä, jos voi reagoida nopeasti osavuosikatsausten/ennusteiden kertomiin muutoksiin näkymissä. Jos tulee ”jälkijunassa”, niin kurssit ovat jo ehtineet muuttua ylöspäin / alaspäin ennen omia ostoja / myyntejä.

Yllä on esimerkki Alibaban (Kiinan ja todennäköisesti jo nyt maailman suurimman nettikauppan) arvonmäärityksestä 19.12.2020.

Voit tutustua ohjelmistoon hyvin tarkasti ohjelmiston käyttöohjeen avulla. Saat sen pdf-muodossa tästä.

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.