Vuoden 2018 uutuuksia analyysi- ja ennusteohjelmistossa

 Aihe: P-Analyzer, Pörssianalyysit, Tuotearviot

P-Analyzer- ohjelmistossa on nyt entistäkin enemmän tekoälyä ja automatiikkaa ennusteiden tekemiseen. Lisäksi voit vaihtaa kaikkien raporttien kielen koska tahansa toiseksi yhdellä hiiren klikkauksella.

Alla on lyhyt kuvaus keskeisistä uutuuksista.

 1. Automaattinen 1 v tekoälyennuste + kaikki analyysit yhtä käskyä klikkaamalla
  Anna vain liikevaihdon kasvu. Ohjelma poimii muut noin 300 ennusteolettamusta edellisten vuosien analyyseistä.
 2. Nopea arvonmääritys osavuosikatsauksen mukaan
  Syötä vain yksi luku eli Tulos/Osake, niin saat täydellisen nettotulokseen perustuvan arvonmäärityksen. Profit- ja Enterprise- versioissa saat lisäksi 100 erilaista arvonmääritystä ja niistä tehdyn grafiikan.
  V 2017 aikana pörssikurssit ovat muuttuneet hämmästyttävän tarkasti jokaisen osavuosikatsauksen jälkeen vastaamaan sellaista tulevaisuuden näkymää, jossa tuottovaatimus(%) + vuosikasvu(%) = 10 %.
 3. Erilliset kieliversiot on yhdistetty yhdeksi ohjelmistoksi (su – ru – eng)
  Voit vaihtaa kielen toiseksi hiiren klikkauksella koska tahansa. Profit- versiossa on automaattisesti kaikki kielet, nyt suomi, ruotsi ja englanti. Muissa versioissa kielet ovat lisähinnoiteltuja ominaisuuksia.
 4. Uusi oikaistu tilinpäätös (taulukot OikTulos,OikOm ja OikVel)
  Oikaistussa tuloslaskelmassa ja taseessa näet suoraan erittelyinä tehdyt oikaisut eli näet suoraan, mihin Liite- taulukossa antamasi oikaisut / täsmennykset vaikuttavat.
 5. Uusia raportteja ja vanhojen stilisointia
  EVA- analyysiin on lisätty EVA:an perustuva arvonmääritys.
  Kaikkia raportteja on stilisoitu ja niiden luettavuutta on lisätty merkittävästi. Rivikohtaiset helpit on päivitetty ja laajennettu.
 6. Noin 100 pörssiyhtiön v 2012 – 2016 tilinpäätökset vertailuja ja arvonmäärityksiä varten
  Kannattaa tehdä Terveystodistus, Kriisianalyysi ja arvonmääritykset ennen omia sijoituspäätöksiä. Varsinkin uusien listayhtiöiden analyysit ovat varsin ”puhuttelevia”. Artikkelikuvassa on muutama esimerkki Terveystodistuksen yläosasta.

 

Ohjelmiston eri versioiden tarkempi kuvaus.

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.