Miten saan nopeasti lisätietoa mistä tahansa SBB Financial Analyzerissä käytetystä termistä?

 Aihe: P-Analyzer, Pörssianalyysit, Tuotearviot

Financial Statement Analyzer + AI Forecaster- ohjelmistossa on useita erilaisia käsitteitä ja niiden kaikkien merkitystä kukaan ei etukäteen voi tietää tarkalleen.

Tärkeimmät ohjelmistoon liittyvät ohjeet, laskentakaavat ja määritelmät löydät ohjelmiston omasta Help (Ohje)- valikosta.

Jos haluat enemmän tietoa valitusta asiasta, niin toimi ylimpänä olevan kuvan mukaan.

Voit myös kopioida minkä tahansa käsitteen ohjelmistosta hiirellä (Copy) ja pistää sen (Paste) suoraan hakukoneesi (Google tai jokin muu) osoitekenttään. Näin täytyy tehdä, jos käytät Excel- versiota.

Parhaat netissä olevat ohjeet ovat englanniksi, joten kannattaa valita Financial Statement Analyzer- ohjelmistossa raporttikieleksi englanti ennen hakuja. Valitse sitten termi ja klikkaa ohje näkyviin hakukoneessa. Tärkeimmistä suomenkielisistäkin termeistä löytyy nykyään jo aika hyviä ohjeita.

Jos haluat hakukoneesta saamasi englanninkielisen ohjeen suomeksi tai muuksi harvinaisemmaksi kieleksi, niin käytä esimerkiksi Googlen kääntäjää. Kääntäjällä saat laadukkaita käännöksiä monille kielille.

SBB Financial Analyzeriä voit aloittaa käyttämään heti, koska netistä löytyy hyvät ohjeet kaikkiin termeihin ja käsitteisiin. Lisäksi ohjelmiston tarvitsemat syöttötiedot (tilinpäätökset) ovat varsin luotettavia, koska väärien tietojen antaminen on laissa kiellettyä. Vieraidenkin yritysten tilinpäätökset löytää helposti, koska ne ovat lain mukaan julkista tietoa.

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.