Kolme tapaa tehdä tekoälyennusteita muutamalla hiiren klikkauksella

 Aihe: Käyttövihjeet, P-Analyzer, Pörssianalyysit

Syötä ensin kahden vuoden tuloslaskelmat ja taseet P-Analyzeriin.

Poista kertaluoteiset erät tuloslaskelmasta ja taseesta ja klikkaa käskyä Täsmäytä. Ohjelma tekee tekoälyllä täydellisen oikaistun tilinpäätöksen ennusteiden pohjaksi.

Tapa 1.
Klikkaa käskyä 1V ja anna kasvu- %.

Ohjelma poimii loput noin 300 muuttujan arvoa lähtövuosien analyyseistä. Mitään kustannuksia tai tuottoja ei “unohdu” ennusteesta.

Tapa 2.
Klikkaa käskyä 1-4 V ja anna vuosittaiset liikevaihdon kasvuprosentit.

Samaan tulokseen pääset klikkaamalla käskyä 1V monta kertaa peräkkäin.

Tekoäly tuottaa automaattisesti kaikki pyydetyt tilinpäätösennusteet (1V tai 1-4V) ja niistä lasketut tunnusluvut, kassavirrat, arvonmääritykset ja muut analyysit numeroina ja grafiikkana.
Raportteja on yli 200 sivua eli käytännössä kaikki tunnetut tilinpäätösanalyysit.
Voit valita sisällysluettelosta tulostukseen haluamasi raportit. Raporttivalinnat voit tallentaa ja käyttää niitä myöhemmin samanlaisen raportin tuottamiseen. Tulostuksen voit tehdä paperille tai tiedostoon Excel- ja pdf-muotoon.

Kaikkia ennusteita voidaan tarkentaa tekemällä korjauksia suoraan tuloslaskelman ja taseen eri riveille. Tekoäly laskee korjausten kaikki heijastusvaikutukset tuloslaskelman ja taseen lukuihin ja sitä kautta kaikkiin analyyseihin.

Tapa 3.
Automaattinen seuraavan vuoden näkymät- raportti (NextYear- analyysi)

Anna pessimistinen, todennäköinen ja optimistinen kasvuennuste seuraavalle vuodelle. Saat hiiren klikkauksella rinnakkain 2 v toteutuneet + 3 tekoälyllä tehtyä ennustevaihtoehtoa tuloslaskelmasta, taseesta, kassavirroista, tunnusluvuista ja yrityksen arvosta kaikilla menetelmillä.

 

Ohjelmiston eri versioiden tarkempi kuvaus.

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.