Tekoälyllä huippuasiantuntijaksi – heti!

Syötä / hae tilinpäätös tekoälyohjelmistoon. Saat heti kaikki analyysit tulkintaohjeineen sekä seuraavien vuosien tekoälyennusteet.

ITSEOPISKELU

ITSEOPISKELU

Opi analysoimaan ja ennustamaan ilmaisella demo- versiolla. Apuna voit käyttää mukana olevia eri toimialojen esimerkkiyrityksiä.

OPI TYÖN OHESSA

OPI TYÖN OHESSA

Ohjelmistojemme mukana tulevien pikakurssien avulla opit nopeasti työn ohessa. Jatkossa parhaiten menestyvät ne, joilla on parhaat tekoälytyökalut.

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

Ohjelmistot (myös  ilmainen demo- versio) sisältävät laajat ohjekirjat. Niiden avulla opit, miten tulkitaan tuloslaskelmaa, tasetta ja tunnuslukuja tai miten lasket yrityksen arvon.

Itseopiskelukurssit

Tärkeimmät itseopiskelukurssit sisältyvät kaikkien Financial Analyzer- ohjelmistojen listahintaan. Voit aloittaa opiskelun lataamalla SBB Financial Analyzer Demo- version omalle koneellesi.

Demo- versio on sama kuin ohjelmiston täysversio sillä rajoituksella, että siinä voi käyttää vain esiasennettuja esimerkkiyrityksiä (eri toimialojen hyviä ja huonoja yrityksiä). Demoversiota voi käyttää myös opetusvälineenä, koska kaikki oppilaat voivat itse käyttää sitä omalla koneellaan.

Demoversiossa on mukana laajat käyttö- ja tulkintaohjeet (noin 200 sivua) kaikesta tilinpäätösanalyysiin liittyvistä asioista.

Demo-ohjelmakin on monikielinen (tällä hetkellä suomi, ruotsi englanti, saksa ja ranska).

Kirjoita hakusi ja paina Enter.