Tekoälyllä huippuasiantuntijaksi – heti!

Syötä / hae tilinpäätös tekoälyohjelmistoon. Saat heti kaikki analyysit tulkintaohjeineen sekä seuraavien vuosien tekoälyennusteet valitsemallasi kielellä (suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska.

ITSEOPISKELU

ITSEOPISKELU

Opi analysoimaan ja ennustamaan ilmaisella demo- versiolla. Apuna voit käyttää mukana olevia eri toimialojen esimerkkiyrityksiä.

OPI TYÖN OHESSA

OPI TYÖN OHESSA

Ohjelmistojemme avulla opit nopeasti työn ohessa tekemään tilinpäätösanalyysejä ja -ennusteita . Jatkossa parhaiten menestyvät ne, joilla on parhaat tekoälytyökalut.

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

Ohjelmistot (myös  ilmainen demo- versio) sisältävät laajat ohjekirjat. Niiden avulla opit, miten tulkitaan tuloslaskelmaa, tasetta ja tunnuslukuja tai miten lasket yrityksen arvon.

Ilmaiset itseopiskelukurssit ja oppilaslisenssit

Voit aloittaa opiskelun vaikka heti kirjautumalla  SBB Financial Statement Analyzer Demo- versioon omalta laitteeltasi. Klikkaa ensimmäiseksi ylävalikossa Ohje ja valitse  Pikaopas.

Demoversiossa on mukana omat laajat käyttö- ja tulkintaohjeet tilinpäätösanalyysiin liittyvistä asioista. Sen lisäksi voit hakea netistä lisäohjeita parilla hiiren klikkauksella mistä tahansa ohjelmistossa esiintyvästä käsitteestä tai tunnusluvusta kaikilla tärkeimmillä kielillä. Katso tarkemmin blogikirjoitusta
Miten saan nopeasti lisätietoa mistä tahansa SBB Financial Analyzerissä käytetystä termistä?

Demo- versio on sama kuin ohjelmiston täysversio sillä rajoituksella, että siinä voi käyttää vain esiasennettuja esimerkkiyrityksiä (eri toimialojen hyviä ja huonoja yrityksiä). Demoversiota voi käyttää myös opetusvälineenä, koska kaikki oppilaat voivat itse käyttää sitä omilla nettikelpoisilla laitteilla.

Demo- ohjelmakin on monikielinen (tällä hetkellä suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska).

*** Esimerkkejä ja videoita ohjelmiston käyttömahdollisuuksista on englanniksi uudella sivustolla Financial Statement Analysis-reports and videos/

Uusien nettiversioiden kuvaukset ovat englanninkielisellä sivustolla osoitteessa sbbfinancialanalysis.com/

Kouluttajat voivat saada ilmaiset täysversiot oppilaiden käyttöön.

Koulutusta antavat asiantuntijat saavat jokaisen henkilökohtaisen käyttöoikeuden lisäksi ilmaiseksi oppilaiden käyttöön 10 kpl SBB Financial Statement Analyzer Pro täysversioita.  Tarkempia tietoja antaa taloustieteen tohtori Pekka Aho (pekka.aho@sbb.fi).

 

Kirjoita hakusi ja paina Enter.