Tekoälyllä huippuasiantuntijaksi – heti!

Syötä / hae tilinpäätös tekoälyohjelmistoon. Saat heti kaikki analyysit tulkintaohjeineen sekä seuraavien vuosien tekoälyennusteet. Mukana 100 pörssiyhtiön tilinpäätökset.

TALOUSKURSSIT

TALOUSKURSSIT

Opi analysoimaan ja ennustamaan käytännönläheisillä itseopiskelukursseilla. Koulutus sisältää tarpeelliset ohjelmistot.

OPI TYÖN OHESSA

OPI TYÖN OHESSA

Ohjelmistojemme mukana tulevien pikakurssien avulla opit nopeasti työn ohessa. Jatkossa parhaiten menestyvät ne, joilla on parhaat tekoälytyökalut.

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

PIKAOHJEET & MALLIANALYYSIT

Lataa ohjelmistojemme ilmaisia ohjekirjoja. Opi esimerkiksi miten kannattaa budjetoida, miten tulkitaan tuloslaskelmaa ja tasetta tai miten lasket yrityksen arvon.

Itseopiskelukurssit

Tärkeimmät itseopiskelukurssit sisältyvät kaikkien P-Analyzer- ohjelmistojen listahintaan. Voit aloittaa opiskelun lataamalla SBB Financial Analyzer Free- version omalle koneellesi.

Älykäs tilinpäätösanalyysi – Miten tunnistan kriisiyrityksen ennen muita (1pv)

Älykäs tilinpäätösanalyysi – Miten tunnistan kriisiyrityksen ennen muita (1pv)

+ Graafinen Tunnusluku + Arvo + Kassakriisianalyysi- ohjelmisto (katso video)

Taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut yritys aiheuttaa tappioita kaikille sidosryhmille – omistajille/sijoittajille, luotonantajille, tavaratoimittajille/yhteistyökumppaneille ja myös työntekijöille ja verottajalle. Jos havaitset kriisiytymisen ennen muita, niin ehdit ehkä pelastaa omat saatavasi/sijoituksesi ennen yrityksen maksukyvyttömyyttä. Aina kannattaa tutkia etukäteen taloudellisten panostusten riskit. Sijoittajaguru Warren Buffett sanoi yksinkertaistaen, että sijoitustoiminnassa tarvitaan vain kahta sääntöä. Sääntö1: Älä koskaan menetä rahaa. Sääntö 2: Älä koskaan unohda sääntöä 1.

Koulutuksessa analysoimme todellisten yritysten tilinpäätöksiä (koulutusaineistossa on noin sadan yrityksen tilinpäätökset) P- Analyzer Graafinen Tunnusluku + Arvo + Kassakriisinalyysi- ohjelmistolla, jonka saat henkilökohtaiseen käyttöösi koulutuksen jälkeen. Koulutuksen tarkka kuvaus.

Hinta

Sisältää uuden Graafinen Tunnusluku + Arvo + Kassakriisianalyysi- ohjelmiston (arvo 240€).

Toteutukset

Saatavana  itseopiskelukursseina perustuen ohjelmistoihin Graafinen Tunnusluku + Arvo + Kassakriisianalyysi ja SBB Share Valuation.

Miten tulkitsen tasetta ja luen tuloslaskelmaa? (1pv)

+ Graafinen Tunnusluku + Arvo + Kassakriisianalyysi- ohjelmisto (katso video)

Koulutuksessa opit uusia näkökulmia yrityksen taloudellisen tilanteen arviointiin. Kykenet nopeasti erottamaan ”terveet” yritykset ”sairaista” ja osaat tehdä viiden minuutin pika-analyysin yrityksen tilanteesta. Harjoittelemme todellisten yritysten tilinpäätöksillä sekä keskustelemme yhdessä. Koulutuksen jälkeen sovellat oppimaasi käyttämällä P- Analyzer Graafinen Tunnusluku +Arvo +Kassakriisianalyysi -ohjelmistoa, joka jaetaan aineiston liitteenä (katso video).

Hinta

Sisältää uuden Graafinen Tunnusluku + Arvo + Kassakriisianalyysi- ohjelmiston (arvo 240€).

Toteutukset

Saatavana itseopiskelukursseina perustuen P-Analyzer analyysi- ja ennusteohjelmistoihin ja SBB Share Valuation- ohjelmistoon.

Talouden perusteet (2pv)

+ Työkalupakki Plus -ohjelmisto

Tulosvastuullisissa tehtävissä työskenteleville esimiehille ja asiantuntijoille talouden ymmärtäminen on elintärkeää. Voit helpottaa työtäsi, kun voit luottaa omaan talouden tuntemukseesi esimies- ja asiantuntijataitojesi ohella. Kurssilla opit perusasiat yritystaloudesta, tulkitsemaan talouden tunnuslukuja ja ymmärtämään taloussanastoa. Lisäksi ymmärrät, mitä yrityksen tärkeimmät raportit kertovat ja mitä niistä tulisi nähdä. Kaikki se mitä jokaisen esimiehen ja asiantuntijan tulee tietää taloudesta.

Hinta

Sisältää Talouden Excel työkalupakki Plus -ohjelmiston (arvo 610€).

Toteutukset

Saatavana itseopiskelukursseina perustuen Työkalupakki- ohjelmistoon.

Opi työn ohessa

Opi talousasiat tekemällä heti tuottavaa työtä valitsemallasi ohjelmistolla. Ohjelmistojen tekoäly ohjaa sinua koko ajan. Mukana tulee lisäksi kattavat itseopiskelukurssit. Voit myös ladata ilmaisia oppimateriaalejamme.

SBB Share Valuation

Hoida itse pörssisijoituksiasi ympäri maailmaa. SBB Share Valuation- ohjelmistossa on suursijoittajien käyttämän arvolaskennan keskeiset ominaisuudet.

LATAA

Kaikki hyöty tilinpäätöksistä

Saat heti graafiset tunnusluku-, arvo- ja kassakriisianalyysit tulkinta- ohjeineen mistä tahansa yrityksestä.

LATAA

Tekoälyohje

Lyhyt pikaohje tekoälyennusteisiin. Case-esimerkkinä tekoälyennusteiden tekemisestä Suomen Kotikylmiö.

LATAA

Kassabudjetointi

P-Analyzer- Kassabudjetoinnilla hoidat pk- yrityksen kaiken budjetoinnin.

LATAA

PPA- tulosbudjetointi

PPA (Profit Pattern Analysis) on nerokkaan yksinkertainen johdon työkalu budjetointiin.

LATAA

Konsernitilinpäätös

Kokoa konsernitilinpäätös helposti. Ohjelmiston mukana esimerkkikonserni  sisältäen kaikki tyypilliset eliminointiviennit ja tarkat ohjeet.

LATAA

P-Analyzer Sudoku -peliohjelma

Oppiminen voi olla hauskaa! P-Analyzer Sudoku -pelissä voit generoida automaattisesti rajattomasti uusia sudokuja. Vaikeusasteen voi määritellä itse (helppoja, vaikeita yksiselitteisesti ratkeavia ja supervaikeita).

LATAA

Ne menestyvät, joilla on paras oma osaaminen + tekoäly.

P-Analyzerin avulla opit tulkitsemaan tilinpäätöksiä nopeasti. Tiedät, mikä on pörssiyhtiöiden arvostustaso. Nyt hyviin yrityksiin sijoitetaan 7 % tuottotavoitteella. Näet, keneltä rahat ovat loppumassa jo paljon ennen julkisia maksuhäiriöitä.

Pikaohjeet & mallianalyysit

Lataa ilmaisia oppaitamme ja opi talousasiat nopeasti omalla ajallasi. Jos hankit ohjelmiston, löydät sen sisältä kaikki keskeiset käyttö- ja tulkintaohjeet. Saat lisäksi laajat itseopiskelukurssit.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.