Uusi *** ilmainen *** EPS Share Value Forecaster – tee arvonmääritys parissa minuutissa

 Aihe: P-Analyzer, Pörssianalyysit, Tuotearviot

Ohjelmisto tulee lähiaikoina vapaasti ladattavaksi tältä sivustolta ja myös englanninkieliseltä sivustolta EPS Share Value Forecaster For Private Investors (sbbfinancialanalysis.com).

Sijoitustoiminnassa onnistut parhaiten, jos ennustat monen yrityksen pörssikurssit ja valitset niistä parhaat. Määrä luo laatua. Paras suuresta joukosta on yleensä parempi kuin pienen joukon paras.

Itse analysoin EPS Share Value Forecasterilla (ohjelmiston saa nyt ilmaiseksi) Suomen, USAn ja Kiinan eri toimialojen parhaita yrityksiä ja valitsen niistä kohtuuhintaiset sijoituskohteet. Aasian markkinat ovat tällä hetkellä suurimman kiinnostukseni kohteena.

Yrityksen tulosnäkymiin vaikuttavat tiedotteet ja uutiset heijastuvat hyvin nopeasti pörssikurssiin. Varsinkin suursijoittajat omilla työkaluillaan voivat reagoida nopeasti uuteen tilanteeseen.

Nyt sinullakin on mahdollisuus nopeaan ja tarkkaan ennustamiseen EPS Share Value Forecaster- ohjelmistolla. Ohjelmisto ennustaa osakkeen arvon annetun EPS (Earnings Per Share)- ennusteen pohjalta. Yhden yrityksen arvonmääritys kestää vain pari minuuttia.

Pörssikurssit muuttuvat hämmästyttävän tarkasti jokaisen tiedotteen/osavuosikatsauksen jälkeen vastaamaan tunnettujen ennusteyhtiöiden antamia konsensusennusteita. Hyviä ennusteita saa netistä kirjoittamalla selaimen hakukenttään YrityksenNimi + eps forecasts. Voit mennä myös suoraan osoitteisiin www.nasdaq.com/market-activity/stocks, www.simplywall.st/dashboard, https://www.hkex.com.hk/Market-Data/Securities-Prices/Equities?sc_lang=en ja www.inderes.fi.

Suurissa yrityksissä EPS on aina varsin hyvä mittari kannattavuudelle. Pienissä yhtiöissä osavuosikatsauksen mukainen EPS voi vaihdella paljonkin, jos katsauskaudelle osuu yksittäinen iso kannattava tai tappiollinen toimitus.

Tuottoisaa osakesijoittamista voi tehdä, jos voi reagoida nopeasti muutoksiin näkymissä. Jos tulee ”jälkijunassa”, niin kurssit ovat jo ehtineet muuttua ylöspäin / alaspäin ennen omia ostoja / myyntejä. EPS Share Value Forecasterilla voit reagoida parissa minuutissa, kun saat käyttöösi netistä asiantuntevat EPS- ennusteet.

Voit tutustua ohjelmistoon ja tulosten tulkintaan hyvin tarkasti käyttöohjeen avulla. Saat sen pdf-muodossa tästä.

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.