Tutustu P-Analyzeriin demo-ohjelman avulla

 Aihe: Käyttövihjeet, P-Analyzer, Tuotearviot

Jos tavoitteena on tehdä tunnusluku- ja kassakriisianalyysejä sekä (pörssi)yhtiöiden arvonmäärityksiä, niin silloin sopivin ohjelmisto on Graafinen Tunnusluku- ja kassakriisianalyysi.

Tämän ohjelmiston hinta/laatu- suhde on erittäin hyvä. Hankintahinta on 195 e +alv ja siihen ei tarvitse ottaa ylläpitosopimusta.

Tähän ohjelmistoon tutustut nopeimmin pdf- muodossa olevan demon avulla.

Laajempien Basic- ja Pro- versioiden käyttö on samanlaista, mutta ohjelmistot tuottavat automaattisesti enemmän erilaisia raportteja.

Laajin demo- ohjelma on tarkoitettu vaativaan analyysi- ja ennustetyöskentelyyn tarvittavien versioiden kokeiluun yrityskäytössä. Ennusteohjelmistojen hinnat ovat 1700 – 2200 e +alv.

Laajimman demo- ohjelman kokeileminen saattaa viedä liikaa aikaa, jos tarve on vain perusanalyyseissä. Yleensä sitä kannattaa kokeilla vasta harkittaessa siirtymistä suppeammista analyysiohjelmistoista ennustamiseen.

Yleensä kannattaa hankkia ensin suppea versio. Jos haluaa myöhemmin laajemman version, niin silloin suppeamman version hinta hyvitetään eli uuden version saa aina listahintojen erotuksella.

Jos haluat kokeilla laajaa demo- ohjelmaa, niin lähetä sähköpostia. Kerro samalla, missä yrityksessä ja mihin tarkoitukseen ohjelmistoa aiotaan käyttää.

Lisää esimerkkejä ohjelmistoista on P-Analyzerin tuotesivulla.

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.