Talouden Työkalupakki

Monipuolinen joukko ohjelmia, joilla ratkaiset nopeasti niin budjetointiin, kannattavuuteen kuin kassavirran hallintaan liittyvät ongelmasi. Saat kaikki raportit suoraan Exceliin. Mukana myös EPS Share Value Forecaster sijoitustoimintaan.

OPI ALAN JOHTAJILTA

OPI ALAN JOHTAJILTA

Työkalupakissa on sovellettu suomalaiseen yritysympäristöön parhaita käytäntöjä tunnetuista monikansallisista yrityksistä. Lähtökohtana ovat olleet monen kansainvälisen toimialajohtajan budjetoinnin ja valvonnan ohjeistukset.

YKSINKERTAISEN TEHOKAS

YKSINKERTAISEN TEHOKAS

Yrityksen talouden suunnittelun ei tarvitse olla monimutkaista. Tiesitkö, että esim. kansainvälisen Kone Oyj:n budjetointi ja valvonta perustuvat yhden sivun tuloslaskelmakaavioon? Talouden Työkalupakin avulla pääset halutessasi vastaavaan tehokkuuteen.

EDULLINEN

EDULLINEN

Automatisoi talouslaskentaasi ja säästä kustannuksissa. Esimerkiksi yksiköittäin tai osastoittain tehdyt budjetit voidaan laskea yhteen automaattisesti. Näin voit monistaa osaamisen edullisesti kaikkialle yrityksessä.

Ohjelmistot on tehty Visual Basicilla. Lisäksi tarvitaan Microsoftin Excel.

SBB Financial Analyzer + AI Forecasterista on myös nettiversio. Se ei vaadi Exceliä.

SBB Financial Analyzer + AI Forecaster Excel

Syötä tilinpäätös ja mahdolliset tarkennukset. Ohjelmisto tekee kaikki analyysit, ennusteet ja graafiset raportit automaattisesti.

Yrityksen / osakkeen arvo

Ilmaisella EPS Share Value Forecaster- ohjelmistolla voit ennustaa pörssiosakkeiden arvon kehittymisen samalla tavalla kuin suursijoittajatkin hyödyntäen julkisesti saatavilla olevia EPS- ennusteita. Ohjelmisto ei vaadi Exceliä.

Suorite- & kassabudjetointi

Perinteinen suorite- ja kassabudjetointi (12 kk) pk-yrityksiin ja hajautettuun budjetointiin suurissa yrityksissä. Tämän helpommaksi budjetointi ei voi tulla.

Consolidation

Consolidation Työkalu virallisen konsernitilinpäätöksen kokoamiseen nopeasti ja helposti. – ohjelmisto konsernitilinpäätösten tekemiseen.

Tilaa

Voit ostaa Visual Basic / Excel tuotteitamme nyt vain erillisinä tuotteina. Listahinta sisältää yhden käyttäjän rajoittamattoman käyttöoikeuden.

Uusissa ohjelmistoissa on ilmainen 1 vuoden ylläpito. Sen jälkeen voi tehdä ylläpitosopimuksen, jonka hinta on 15 % listahinnasta/v. Jos ohjelmistoon on ylläpitosopimus, niin sen voi vaihtaa mihin tahansa laajempaan Excel- tai nettiversioon vähintäänkin 50 %:n alennuksella.

 • Excel työkalut
  145Työkalut erillishinnoin
  • EPS Share Value Forecaster - Ennusta pörssikurssit suursijoittajien työkalulla,  ei vaadi Exceliä. *** Saat tämän nyt ilmaiseksi
  • Rullaava kassabudjetointi Siirry rullaavaan osto-, myynti-, tulos- ja kassabudjetointiin helposti. , hinta 145 € + alv
  • Rullaava suoritebudjetointi Sopii suuriinkin yrityksiin, koska tulosyksiköiden budjetit voidaan laskea automaattisesti yhteen. , hinta 145 € + alv
 • Excel Analyzer
  Myyty yli 3000 kpl
  895/1695Financial Analyzer Excel
  • SBB Financial Analyzer + AI Forecasterin Excel- versio on saatavilla vain Suomessa Windows- mikroihin, joissa on Excel.
  • Financial Analyzer Excel Pron ostohinta on 895 € + alv
  • Financial Analyzer + AI Forecasterin ostohinta on 1695 € + alv
  • Voit tutustua uuteen netissä toimivaan Financial Analyzerin demoversioon klikkaamalla alla olevaa käskynappia. Nettiversio ei vaadi Exceliä.
  • Kaikki vanhat PaTunnusluvut, Työkalupakki, P-Analyzer Basic Pro Enterprise ja Consolidation -asiakkaat saavat ohjelmiston 50 %:n alennuksella.
   
 • Consolidation
  660 Konsernitilinpäätös
  • Consolidation Työkalu virallisen konsernitilinpäätöksen kokoamiseen nopeasti ja helposti. - ohjelmisto konsernitilinpäätösten tekemiseen, hinta 660 € + alv. Klikkaamalla linkkiä saat tarkan ohjekirjan ja malliesimerkin konsernitilinpäätöksen tekemiseen.
  • Kaikki vanhat P-Analyzer / Consolidation -asiakkaat saavat ohjelmiston 50 %:n alennuksella.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.