Uusi nettiversio SBB Financial Analysis- ohjelmistosta

 Aihe: P-Analyzer, Pörssianalyysit, Tuotearviot

SBB Financial Analyzer -ohjelmistoista on julkaistu verkkopalveluna toimivat selainpohjaiset versiot.

Uusien asiakkaiden näkökulmasta palvelu toimii kuukausi- tai vuosiveloitteisena. Olemassaoleville ylläpitoasiakkaillemme verkkopalvelu tulee kuulumaan ylläpitosopimuksen piiriin ilman lisämaksua.

Verkkopalvelun käyttöliittymä on pitkälti samankaltainen kuin pari vuotta sitten julkaistussa päivitetyssä Excel-versiossa. Vaikka alusta on vaihtunut, itse ohjelmisto on tuttu ja käyttöönotto on helppoa.

Verkkopalvelussa on  ilmainen testiversio. Voit käyttää sitä tutustumiseen tai itseopiskeluun ja opettamiseen

Verkkopalvelun julkinen testiympäristö: https://analyzer-demo.sbbfinancialanalysis.com

Analyzerin testiympäristöön voi luoda tunnuksen ilmaiseksi. Ohjelmiston kaikkiin ominaisuuksiin voi tutustua helposti eri toimialoihin liittyvien esimerkkitilinpäätöksien avulla. Esittelyversio vastaa oletusarvoisesti laajinta AI-versiota, mutta lisenssitasoa voi vaihtaa nähdäkseen versioiden erot käytännössä.

Verkkopalvelun käyttö on vaivatonta. Omalle koneelle ei tarvitse asentaa mitään, joten ohjelmistoa voi käyttää millä tahansa päätelaitteella mukaanlukien macOS, Android, ChromeOS ja Linux. Ohjelmisto sekä tietokantaan tallennetut tilinpäätökset ovat käytettävissä kaikilla lisenssihaltijan laitteilla ilman lisätoimenpiteitä. Versiopäivitykset eivät myöskään vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä ja ohjelmiston päivitystahti tulee olemaan nopeampi.

Kansainvälisyys

Uusi ohjelmisto on IFRS:n mukainen. IFRS on laajalti käytössä ympäri maailmaa ja ohjelmiston kansainvälisyys on keskeisiä tavoitteitamme. Kielivalikoiman lisäys tulee olemaan yksi lähitulevaisuuden painopisteistä. Nyt raportit saa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja ranskaksi. Tavoitteemme on lisätä täysi tuki suurille eurooppalaisille kielille, mukaanlukien käyttöliittymä ja ohjeistus, sekä useita uusia raporttikieliä.

Tarkempia tietoja saat uusilta englanninkielisiltä verkkosivuilta osoitteessa https://sbbfinancialanalysis.com/

Recent Posts

Kirjoita hakusi ja paina Enter.